H Εταιρία μας

Η βιομηχανία άλατος “Γλάρος” δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία άλατος από το 1976, με έδρα περιφερειακά της πόλης της Δράμας, στη βόρεια Ελλάδα. Εξειδικευόμαστε στην επεξεργασία ψιλού, χονδρού και ημίχονδρου άλατος, που απευθύνεται σε βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, συντήρησής τους είτε ως πρόσθετο σε τελικό τους προϊόν. Τέτοιες βιομηχανίες είναι κυρίως βιομηχανίες ζύμης, σνάκ, ξηρών καρπών, εδεσμάτων, τυροκομικών, ελαίων, ιχθύων κτλ. Επιπλέον προμηθεύουμε αλάτι σε πολλές μεγάλες εταιρίες του χώρου των απορρυπαντικών και καλλυντικών είτε ως πρώτη ύλη, είτε ως ειδικό αλάτι για αποσκλήρυνση νερού.

800-bottled-salt

Στόχος της εταιρίας “Γλάρος” είναι να προμηθεύουμε σταθερά υψηλής ποιότητας άλατος στους πελάτες μας, οι οποίοι είναι βιομηχανίες και μικρότερες εταιρίες με δραστηριότητα εντός και εκτός συνόρων και απαιτούν τη μέγιστη δυνατή ποιότητα σε σταθερή ροή. Τέλος, διαθέτουμε και ειδικές κατηγορίες αλάτων όπως το ανακρυσταλωμένο άλας (99,9% καθαρότητας, με κάθε αναγκαία πιστοποίηση κυρίως για εξαγωγικές εταιρίες) και η ταμπλέτα άλατος, προϊόν πρωτοποριακό που αντικαθιστά το χονδρό αλάτι και τις αδυναμίες του.

Ιδιαίτερα για την τελευταία κατηγορία (αποσκλήρυνσης νερού), η εταιρία μας έχει μπει δυναμικά στον κλάδο, με προϊόντα πρωτοποριακά, όπως η ταμπλέτα άλατος. Η ειδική ταμπλέτα άλατος “Γλάρος” εγγυάται την μακροβιότητα του αποσκληρυντή και την άριστη καθαρότητα στα νερά του κάδου που ανακυκλώνονται στο σύστημα για την αναγέννηση της ρητίνης. Προσφέρει 99,9% καθαρή άλμη και αργεί σημαντικά να λιώσει, προσφέροντας στο νερό μόνο το συγκεκριμένο ποσοστό άλμης που χρειάζεται. Λιώνει ομοιόμορφα, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο που χρειάζεται να ξαναγεμίσει ο κάδος , εξοικονομώντας εν τέλη προϊόν, εγγυόντας την άριστη δυνατή λειτουργία του αποσκληρυντή, με τη μικρότερη δυνατή συντήρηση.

800-himalayan-fine-coarse

Στην κατηγορία retail – Cash n Carry, τα προϊόντα μας βρίσκονται στα ράφια μίνι-μάρκετ της γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη. Επιπλέον συνεργαζόμαστε με πολλές τοπικές αλυσίδες σούπερ-μάρκετ, καθώς και με μεγάλες αλυσίδες Super Market επιλεκτικά. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ειδών άλατος για την καθημερινή μαγειρική, το τραπέζι και όποιες άλλες μαγειρικές παρασκευές. Πέραν των κοινών ειδών άλατος διαθέτουμε και πιο υψηλής ποιότητας άλατα, όπως αλάτι από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, καθώς και αλάτι ορυκτό Ιμαλαίων (ροζ). Το αλάτι Μεσολογγίου είναι αγνό αλάτι χωρίς χημικά πρόσθετα με όλα τα ιχνοστοιχεία που διαθέτει, αφήνοντας το αλάτι να απελευθερώσει όλη του την αλμυρή γεύση. Αλάτι αγνό και νόστιμο, όπως παλιά. Το αλάτι Ιμαλαίων έρχεται να μας βοηθήσει σε ένα πιο υγιεινό lifestyle, κάνοντας τη μικρότερη δυνατή κατακράτηση υγρών στο σώμα μας και βοηθώντας την καρδιά με καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

glaros-cooking-salt-three-bottles-3

Τα προϊόντα retail διατείνονται σε όλες τις γνωστές συσκευασίες της αγοράς. Κυρίως όμως οι συσκευασίες ΡΕΤ (πλαστικό βαζάκι 200γρ, 400γρ, 750γρ) είναι που κλέβουν τις εντυπώσεις με το πρωτότυπο design , καθώς είναι το μόνο βαζάκι στην αγορά που κυκλοφορεί σε διαφανή συσκευασία. Αυτό επιλέχθηκε για λόγους αισθητικής υπεροχής, αλλά και ως μια δήλωση εγγύησης ποιότητος του ίδιου προϊόντος, της καθαρότητάς του και της ελεύθερης ροής που διαθέτει. Το επιτραπέζιο βαζάκι μας “Γλάρος” διατίθεται επίσης στο αλάτι Μεσολογγίου και Ιμαλαίων, εξασφαλίζοντας την φρεσκάδα και την καλαισθησία του τελικού προϊόντος.

Το αλάτι “Γλάρος” έχει έρθει για να δώσει ξανά στο τραπέζι της οικογένειας, την παλιά αγνή αλμυρή γεύση που χρειάζεται για να νοστιμεύουν τα φαγητά μας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τους ισολογισμούς της εταιρείας μας σε μορφή pdf κάνοντας κλικ στα παρακάτω εικονίδια.

Οικονομικές Καταστάσεις 2015

Συνεδρίαση 22-06-2016

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση 22-06-2016

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση 18-09-2015

Ισολογισμός – 2012

Ισολογισμός – 2013

Ισολογισμός – 2014